Bijles in Purmerend

Bijles Purmerend

Bent u op zoek naar bijles in Purmerend? Bijlescontact biedt u een bijlesdocent op maat wanneer uw kind moeite heeft met één of meerdere vakken in de regio Purmerend. Onze docenten hebben ervaring met alle schoolvakken, zoals: wiskunde, natuurkunde, scheikunde, Engels, Nederlands, aardrijkskunde, geschiedenis en veel meer! Al onze docenten zijn universitair geschoold en zijn dagelijks bezig met de stof, zodat zij hun kennis zorgvuldig kunnen overbrengen. Vraag nu een gratis intakegesprek aan zodat we onze diensten met u kunnen doorspreken en de hulpvraag van uw zoon of dochter aan kunnen pakken.


  Bijlesdocent op maat

  De sleutel naar betere resultaten is het maken van een juiste match: de leerling en bijlesdocenten moeten een “klik” hebben. We kunnen bijvoorbeeld zoeken naar een docent met dezelfde hobby’s en interesses. Op deze manier voelen leerlingen zich op hun gemak tijdens de lessen, waardoor de effectiviteit toeneemt. In 96% van de gevallen maken we in 1x de juiste match!


  Persoonlijke touch

  Het is van belang dat wij goed op de hoogte blijven van de ontwikkelingen die leerlingen doormaken. We overleggen regelmatig met onze docenten en vakdocenten op school, om zo goed te kunnen toetsen hoe effectief onze bijlessen zijn. Wij koppelen alles tijdig aan u terug! Dat noemen we: bijles met een persoonlijke touch.


  Eigen leerplan

  Wanneer leerlingen regelmatig van plan zijn om gebruik te maken van onze bijlessen , zal onze bijlesdocent een persoonlijk leerplan opstellen. Hierbij zal worden nagedacht over de sterke en zwakke punten van uw kind, de achterstanden en de lesmethode. Hiermee zal vervolgens een planning worden gemaakt, die in ons digitale MijnBijlescontact-portaal te vinden zal zijn.


  Tarieven voor bijles Purmerend

  Bijlescontact biedt de meest aantrekkelijke tarieven voor bijlessen in Purmerend. U kunt namelijk al (online) bijles volgen vanaf 22 euro per uur. Daarnaast zit u niet vast aan maandelijkse abonnementen waarbij u verplicht een minimum aantal uren moet afnemen. Onze lessen zijn en blijven altijd flexibel in te plannen, zodat we maatwerk kunnen blijven leveren. Klik op de volgende link voor meer informatie over onze tarieven.


  Bijles Purmerend en omstreken

  Bij Bijlescontact is het niet alleen mogelijk om bijlessen te volgen in geheel Purmerend, maar ook in de regio Alkmaar, Amsterdam, Zaandam en Beemster. U heeft hierbij de keuze uit bijles aan huis, bijles in de bibliotheek, bijles op kantoor of bijles op school. Nog niet actief in uw regio? Neem telefonisch contact met ons op of maak gebruik van onze online bijlessen!

  Geïnteresseerd in onze diensten?

  Bel +31850020558, mail info@bijlescontact.nl

  of schrijf  u geheel vrijblijvend in.