Examentraining

Examen halen? Gegarandeerd!


Met een online examentraining van Bijlescontact ga je ieder onderdeel dat je voor je eindexamen moet kennen gestructureerd af. Per onderwerp wordt er eerst met filmpjes uitgebreid en duidelijk uitleg gegeven door een ervaren docent. Daarna zijn er talloze oefenopgaven om je de stof uit de filmpjes verder eigen te maken. En uiteindelijk wordt er een aantal examenopgaven behandeld. Zo kom je volledig voorbereid op je eindexamen. Loop je tussendoor vast, snap je iets uit de filmpjes toch niet of wil je verduidelijking? Dan beantwoorden wij je vraag!

Uniek in de wereld van examentrainingen is dat wij, door het vertrouwen dat wij in onze methode hebben, onze leerlingen een slagingsgarantie bieden: Als je toch een onvoldoende haalt voor het vak waarin je de training hebt gevolgd, dan laat je het ons weten en wordt het volledige bedrag teruggestort.

Een traditionele eindexamentraining kost al snel honderden euro’s. En dat is nog afgezien van eventuele reis- en/of verblijfkosten op de locatie van de examentraining. Dankzij de samenwerking met Onlineslagen kunnen wij onze online examentraining voor €40,- aanbieden. Voor dat geld ben je helemaal voorbereid op het eindexamen van het vak dat je moeilijk vindt!

Online Slagen

Met slagingsgarantie

  • 6 tot 8 uur aan videomateriaal per vak
  • 160+ oefenopgaves per vak
  • 2 oefeneindexamens
  • 24/7 persoonlijke begeleiding

€4000

Inschrijven

Alle voordelen op een rijtje?

  • De goedkoopste examentraining van Nederland
  • Training op je eigen tempo volgen op een moment dat het écht uitkomt
  • Geen verre reizen of overnachtingen
  • Gegarandeerd geslaagd met onze slagingsgarantie
  • Altijd hulp als je vastloopt tijdens het volgen van de training

Wat leerlingen zeggen

“Door de online examentraining kon ik alle stof nog een keer oefenen op mijn eigen tempo, met een hoop goede voorbeelden en ook nog eens vragen stellen als ik iets niet snapte! Economie was nooit mijn sterkste vak, maar ik had door OnlineSlagen toch een 6.5!”
– Lorraine, HAVO 2016

“Ik wilde na de middelbare school graag geneeskunde gaan studeren. Om de centrale loting te omzeilen moest ik daarom met een 8 gemiddeld slagen. Dankzij de trainingen van OnlineSlagen heb ik alle vereiste stof extra goed kunnen leren en is het gelukt!”
– Sanne, VWO 2016

“M&O is altijd al een vak geweest waar ik veel moeite mee had. Dankzij de online examentraining heb ik er nu toch vertrouwen in dat het eindexamen goed gaat komen. Ik heb namelijk alle stof nog eens rustig kunnen doornemen en ik heb de oefentoets met een 8.1 gehaald!”
– Martijn, VWO 2017

Het beste van twee werelden combineren? StudyShare.

We zijn ervan overtuigd dat onze Online Examentrainingen jou perfect kunnen voorbereiden op je eindexamen. Ben jij tijdens het leren echter drukker met je Social Media, WhatsApp-gesprekken en het zoeken van een goede afspeellijst voor tijdens het leren? Dan ben je je leertijd niet optimaal aan het benutten. Dat is zonde!

In samenwerking met Bibliotheek Waterland lanceren we OnlineSlagen StudyShare! Examentraining in Purmerend. Tussen 30 april en 12 mei krijgt afleiding daar geen kans! In deze periode vinden er dagelijks twee StudyShare-blokken plaats: tussen 9:30-12:30 en 14:00-17:00. Wij houden toezicht en zorgen ervoor dat je goed bezig blijft.

Een blok duurt in totaal 3 uur en bestaat uit 3 x 45 minuten studeren met daartussen verplicht 15 minuten pauze. Hierdoor kom je al snel terecht in een bijna verslavend studieritme.


Het concept is gebaseerd op de Pomodoro-techniek en op ideeën over discipline van Marli Huijer, Denker des Vaderlands. Zoals Marli Huijer aangeeft: “We hebben discipline nodig, maar we willen het niet als gehoorzaamheid, en we willen ons ook niet altijd schuldig voelen. StudyShare is een heel belangrijk initiatief om discipline op een nieuwe manier vorm te geven: we besteden het uit.”

Meedoen aan StudyShare is gratis. Inschrijven kan via onze website.

Loop je tijdens het leren vast of zien we dat je vastloopt tijdens het volgen van één van onze Online Examentrainingen? Wij grijpen in! Je kunt namelijk direct een examentrainer boeken. Hij of zij helpt je direct inhoudelijk verder, zodat jij je nog specifieker kunt voorbereiden op je eindexamens. Dat noemen we: examentraining op maat!

Persoonlijke gegevens
JaNee, ik maak het factuurbedrag zelf over

Verificatie

Examentraining
4.6 (92%) 10 beoordelingen