Bijles in Alkmaar

Bijles in Alkmaar

Bent u op zoek naar bijles in Alkmaar? Bijlescontact biedt u een bijlesdocent op maat wanneer uw kind moeite heeft met één of meerdere vakken in de regio Alkmaar. Onze docenten hebben ervaring met alle schoolvakken, zoals: wiskunde, natuurkunde, scheikunde, Engels, Nederlands, aardrijkskunde, geschiedenis en veel meer! Al onze docenten zijn universitair geschoold en zijn dagelijks bezig met de stof, zodat zij hun kennis zorgvuldig kunnen overbrengen. U kunt direct bijles volgen door u hier vrijblijvend in te schrijven.


Bijlesdocent op maat

De sleutel naar betere resultaten is het maken van een juiste match: de leerling en bijlesdocenten moeten een “klik” hebben. We kunnen bijvoorbeeld zoeken naar een docent met dezelfde hobby’s en interesses. Op deze manier voelen leerlingen zich op hun gemak tijdens de lessen, waardoor de effectiviteit toeneemt. In 96% van de gevallen maken we in 1x de juiste match!


Persoonlijke touch

Het is van belang dat wij goed op de hoogte blijven van de ontwikkelingen die leerlingen doormaken. We overleggen regelmatig met onze docenten en vakdocenten op school, om zo goed te kunnen toetsen hoe effectief onze bijlessen zijn. Wij koppelen alles tijdig aan u terug! Dat noemen we: bijles met een persoonlijke touch.


Eigen leerplan

Wanneer leerlingen regelmatig van plan zijn om gebruik te maken van onze bijlessen , zal onze bijlesdocent een persoonlijk leerplan opstellen. Hierbij zal worden nagedacht over de sterke en zwakke punten van uw kind, de achterstanden en de lesmethode. Hiermee zal vervolgens een planning worden gemaakt, die in ons digitale MijnBijlescontact-portaal te vinden zal zijn.


Tarieven voor bijles in Alkmaar

Bijlescontact biedt de meest aantrekkelijke tarieven voor bijlessen in Alkmaar. U kunt namelijk al (online) bijles volgen vanaf 22 euro per uur. Daarnaast zit u niet vast aan maandelijkse abonnementen waarbij u verplicht een minimum aantal uren moet afnemen. Onze lessen zijn en blijven altijd flexibel in te plannen, zodat we maatwerk kunnen blijven leveren. Klik op de volgende link voor meer informatie over onze tarieven.


Bijles in Alkmaar en omstreken

Bij Bijlescontact is het niet alleen mogelijk om bijlessen te volgen in geheel Alkmaar, maar ook in de regio Beemster, Amsterdam, Zaandam en Purmerend. U heeft hierbij de keuze uit bijles aan huis, bijles in de bibliotheek, bijles op kantoor of bijles op school. Nog niet actief in uw regio? Neem telefonisch contact met ons op of maak gebruik van onze online bijlessen!

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bel +31850020558, mail info@bijlescontact.nl

of schrijf  u geheel vrijblijvend in.