Huiswerkklas

Voor intensieve begeleiding bij huiswerk

Bijlescontact Huiswerkklas

Heb je moeite met één of meerdere vakken, maar is individuele Bijles voor jou eigenlijk te veel van het goede? Heb jij moeite het overzicht te houden en zitten er lastige toetsen aan te komen? Krijg je je huiswerk maar niet goed gepland? Kortom: kun je wel wat huiswerkbegeleiding gebruiken? Dan is de Bijlescontact Huiswerkklas mogelijk een oplossing voor je! Bijlescontact verzorgt de Huiswerkklas in Purmerend (op onze locatie aan de Waterlandlaan 81).
Onze meest ervaren bijlesdocenten staan klaar om je intensief te begeleiden bij de vakken waar jij mee vast loopt én bij het plannen en organiseren van je huiswerk.

De Bijlescontact Huiswerkklas vindt vooralsnog alleen doordeweeks tussen 19:00 en 21:00 plaats. In de Huiswerkklas kun jij wekelijks twee uur intensief aan de slag met één of meerdere vakken. Je wordt ingedeeld in kleine groepjes bij de bijlesdocent die je het best kan helpen. Zo garanderen we ruime persoonlijke aandacht voor elke leerling en een rustige omgeving om geconcentreerd je huiswerk te maken. Deze vorm van begeleiding is al een aantal jaar onze succesformule!

We helpen je bij inhoudelijke vragen over toetsstof en huiswerk, maar houden ook de vinger aan de pols bij het plannen. Deze gezonde combinatie van inhoudelijke en procesmatige begeleiding zorgt ervoor dat je je in korte tijd weer zekerder van je zaak voelt. Daardat je minder vastloopt bij het maken van je huiswerk en beter plant, zul je makkelijker meekomen op school en daardoor minder huiswerk hebben.

Tijdens de Huiswerkklas zelf krijg je al veel persoonlijke en inhoudelijke ondersteuning. Wanneer blijkt dat je méér hulp nodig hebt dan kun je, eveneens op onze locatie, gemakkelijk aanvullende privé-bijles krijgen. Dat kan voor of na de Huiswerkklas, of op een ander moment dat je goed uitkomt.

 • Hoe meld ik me aan voor de Huiswerkklas?

  Het werkt heel eenvoudig: je schrijft je in voor de Huiswerkklas-sessie van je keuze. Tijdens deze sessie start je Huiswerkklas-abonnement. Je wordt ontvangen en hebt een kennismakingsgesprek met de coördinator van de klas. Vervolgens gaan we direct met je aan de slag! Aan het eind van de sessie maak je samen met de begeleidende docent een planning voor de komende week. We garanderen voldoende persoonlijke aandacht en inhoudelijke ondersteuning. De week erop gaan we weer verder! Indien je in de tussentijd nog met vragen zit kun je altijd via mail bij je begeleidende docent van de Huiswerkklas terecht. Let op: de Huiswerkklas is vooralsnog alleen geschikt voor leerlingen tot en met klas 3. Zit je in klas 4 of hoger? Dan is de Wiskundeschool óf intensieve 1-op-1 bijles wellicht een optie.

  Ga naar www.bijlescontact.nl/huiswerkklas om je in te schrijven of kom een keer vrijblijvend langs tijdens een van onze Huiswerkklas sessies. Bel van tevoren even om te laten weten dat je van plan bent om te komen kijken.

 • Wat kost het?

  De kosten voor deze intensieve vorm van (huiswerk)begeleiding bedragen €15,00 per sessie. De sessies worden maandelijks vooraf gefactureerd.

Aanvullende voorwaarden

Naast onze ‘gewone’ algemene voorwaarden, zijn voor de Huiswerkklas-activiteiten een tweetal aanvullende voorwaarden van toepassing.

 • Abonnementen worden maandelijks vooraf gefactureerd. Als u halverwege de maand aansluit, dan wordt hierop vanzelfsprekend gecorrigeerd.
 • Opzeggen kan alleen per einde van een kalendermaand (+ opzegtermijn van één kalendermaand) en dient schriftelijk/per mail te geschieden. Voorbeeld: bij opzeggen op 3 maart stopt het abonnement per 30 april. Zo houden we de kosten voor iedereen zo laag mogelijk.

Intensieve huiswerkbegeleiding en genoeg aandacht voor iedere leerling: dat is de Huiswerkklas van Bijlescontact.

Wiskunde school Purmerend

Huiswerkklas in Purmerend

  Schrijf je nu in voor de Huiswerkklas  ManVrouw  ManVrouw  Verificatie