Online

Bijles flexibeler dan ooit! Altijd, overal.

Bijles vanuit de luie stoel?


WizIQ

Het is nu ook mogelijk om bijles aan huis te krijgen, zonder dat een van onze bijlesdocenten over de vloer komt! Bovendien is de digitale reisafstand een stuk kleiner, zodat het ook mogelijk is om bijles te krijgen in iedere uithoek van het land!

De benodigdheden voor het volgen van bijlessen via Bijlescontact Online zijn al aanwezig: een werkende computer/laptop met internetverbinding (uiteraard zijn microfoon en webcam ook handig!). Daarnaast is het zelfs mogelijk om via de iPad/Android Tablet lessen te volgen! Via ons geavanceerde communicatiesysteem met onder andere een interactief whiteboard, uploadmogelijkheden, mogelijkheid tot scherm delen en nog veel meer, lijkt het net alsof onze bijlesdocent bij u in de kamer zit!

Een uur bijles via Bijlescontact Online kost €22,00 en is daarmee de voordeligste manier van bijles nemen.

Uiteraard is het mogelijk om, als de bijlesdocent in de omgeving woont, incidenteel bijles aan huis af te nemen.

 • Hoe werkt Bijlescontact Online?

  Onze bijlesdocent en de leerling zitten beiden op een rustige locatie en communiceren via ons communicatiesysteem (via microfoon/webcam). De docent maakt aantekening op het interactieve whiteboard en de leerling slaat deze aantekeningen op, zodat het altijd mogelijk is om deze aantekeningen terug te kijken. De docent heeft zelf wat oefenopgaven en upload deze in het systeem. De leerling kan, net als in de “gewone” les aan deze oefeningen werken. De docent legt nog het een en ander uit en de bijles vliegt voorbij.
  Achteraf is het mogelijk om de hele bijles terug te kijken/luisteren, zodat leerlingen altijd even kunnen naluisteren hoe de docent die ene ingewikkelde formule ook alweer oploste.

 • Wat kost het?

  Een bijles via Bijlescontact Online kost €22,00 per klokuur. De lestijd wordt net als onze reguliere bijlessen achteraf gefactureerd. De lestijd wordt op hele minuten afgerond.
  Als en geplande les onverhoopt geen doorgang vindt, dan worden 30 minuten aan voorbereidingstijd in rekening gebracht.

  Ook zo enthousiast en klaar om te beginnen? Inschrijven kan via hier.