Bijles4You!

Méér dan huiswerkbegeleiding!

bijles4youBijles4You!

Loop je vaak vast tijdens het maken van je huiswerk? Ontwikkel je een achterstand bij één of meerdere vakken? Heb je moeite met rekenen of taal? Kortom: kun je wel wat inhoudelijke ondersteuning bij je schoolwerk gebruiken? Meld je dan nu aan voor de nieuwe vorm van huiswerkbegeleiding in de bibliotheek! Speciaal ingericht voor basisschoolleerlingen

Bijlescontact werkt opnieuw samen met Bibliotheek Waterland, onder dezelfde naam: Bijles4You!. Leerlingen in de leeftijd van 6 tot 14 jaar kunnen iedere werkdag* van half 4 tot half 6 terecht voor huiswerkbegeleiding met de nodige inhoudelijke ondersteuning.

Naast begeleiding en hulp bij het maken van je huiswerk en het leren plannen, organiseren en studeren kun je er ook terecht voor vakinhoudelijke vragen.

Tijdens de huiswerkbegeleiding zelf krijg je al veel inhoudelijke ondersteuning en wanneer blijkt dat je nog méér hulp nodig hebt dan kun je, eveneens in de bibliotheek, gemakkelijk privé-bijles krijgen. Dat kan gedurende de tijd dat je er toch al bent of eventueel aansluitend op de Bijles4You! of op een heel ander moment.

*Wij streven ernaar om de Bijles4You! dagelijks te verzorgen. Aan het begin en einde van het schooljaar zijn wij echter beperkt aanwezig.

  • Hoe krijg je bijles in de Bieb?

    Het werkt heel eenvoudig: je schrijft je in voor één of meerdere middagen per week. Op die middagen kom je op het gezellige 4You-plein tussen half 4 en half 6 huiswerk maken onder begeleiding van ervaren docenten. We garanderen voldoende persoonlijke aandacht en inhoudelijke ondersteuning door minimaal één docent op vijf leerlingen in te zetten. Tevens voorzien we je van drinken en een kleine versnapering.

    Ga naar www.bijlescontact.nl/bijles4you om u in te schrijven of kom een keer vrijblijvend langs in de Bibliotheek aan de Waterlandlaan 40 Purmerend. Als u vrijblijvend langs zou willen komen, dan kunt u het best even telefonisch contact met ons opnemen. Wij plannen uw bezoek dan in tijdens één van de middagen.

  • Wat kost het?

    De kosten voor deze mix van huiswerkbegeleiding en bijles bedragen €15,00 per sessie. De sessies worden maandelijks vooraf gefactureerd.

Aanvullende voorwaarden

Bij Bijlescontact houden we niet van kleine lettertjes. Naast onze ‘gewone’ algemene voorwaarden, zijn voor de Bijles4You! activiteiten een tweetal aanvullende voorwaarden van toepassing.

  • Contracten worden maandelijks vooraf gefactureerd. Als u halverwege de maand aansluit, dan wordt hierop vanzelfsprekend gecorrigeerd.
  • Opzeggen kan alleen per einde van een kalendermaand en dient schriftelijk/per mail te geschieden. Vanaf de maand waarin u opzegt hanteren wij een maand opzegtermijn.

Schrijf je nu in bij Bijles4You!ManVrouw


WoensdagmiddagManVrouwVerificatie

Bijles4You!
4.4 (87.69%) 13 beoordelingen