Bijles4You!

Méér dan huiswerkbegeleiding!

bijles4youBijles4You!

Zit je op de basisschool en loop je vaak vast met rekenen en taal? En kun je wel wat inhoudelijke ondersteuning bij je schoolwerk gebruiken? Meld je dan nu aan voor Bijles4You! Speciaal ingericht voor basisschoolleerlingen.

Leerlingen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar kunnen op woensdag en/of vrijdag van half 4 tot half 6 terecht voor de nodige inhoudelijke ondersteuning bij de vakken rekenen en taal(spelling, woordenschat en begrijpend lezen).

 • Hoe werkt het?

  Het werkt heel eenvoudig: je schrijft je in voor de woensdag en/of vrijdag. Op die middag kom je om half 4 naar het gezellige Bijlescontact kantoor en werk je tot half 6 onder begeleiding van ervaren docenten aan de vakken waar je moeite mee hebt. We garanderen voldoende persoonlijke aandacht en inhoudelijke ondersteuning door minimaal één docent op vijf leerlingen in te zetten.


  Schrijf u via deze website in. Als u vrijblijvend langs zou willen komen, dan kunt u het best even telefonisch contact met ons opnemen. 
 • Wat kost het?

  De kosten voor deze vorm van bijles bedragen €26,00 per sessie van twee uur. De sessies worden maandelijks vooraf gefactureerd.

Aanvullende voorwaarden

Bij Bijlescontact houden we niet van kleine lettertjes. Naast onze ‘gewone’ algemene voorwaarden, zijn voor de Bijles4You! activiteiten een aantal aanvullende voorwaarden van toepassing.

 • Bijles4You is wekelijks m.u.v. de kerst- en zomervakantie en 1e paasdag.
 • De leerling wordt geacht wekelijks aanwezig te zijn en de sessies worden  maandelijks vooraf op basis van het aantal sessies per maand in rekening gebracht. Als u halverwege de maand aansluit, dan wordt hierop vanzelfsprekend gecorrigeerd.
 • Bijles4You! is een maandabonnement en kan alleen per einde maand worden opgezegd met een opzegtermijn van 1 kalendermaand.
 • Gemiste sessies kunnen niet worden ingehaald. U kunt per schooljaar maximaal 3 sessies ruilen, mits u dit uiterlijk 3 weken voor de desbetreffende sessie meldt bij de coördinator van de Bijles4You!