Online

Altijd, overal!

Online bijles en examentraining: flexibeler dan ooit! Altijd, overal.


Online bijles via Bijlescontact Online

Het is nu ook mogelijk om bijles aan huis te krijgen, zonder dat één van onze bijlesdocenten over de vloer komt. Bovendien kan Bijlescontact op deze manier door heel Nederland bijles aanbieden! Zo kunt u overal in Nederland de kwaliteit van Bijlescontact ervaren!

De benodigdheden voor het volgen van online bijlessen via Bijlescontact Online zijn al aanwezig: een werkende computer/laptop met internetverbinding (uiteraard zijn microfoon en webcam ook handig!). Daarnaast is het zelfs mogelijk om via de iPad/Android Tablet lessen te volgen! Via ons geavanceerde communicatiesysteem met onder andere een interactief whiteboard, uploadmogelijkheden, mogelijkheid tot scherm delen en nog veel meer, lijkt het net alsof onze bijlesdocent bij u in de kamer zit!

Een bijles via Bijlescontact Online kost twee bijlescredits en is daarmee de voordeligste manier van één-op-één bijles.

Als de bijlesdocent in de omgeving woont is het uiteraard mogelijk om online-bijlessen af te wisselen met bijles aan huis.

Vanaf het schooljaar 2017-2018 is het ook mogelijk om Online Examentraining via Bijlescontact te volgen. Bijlescontact is de goedkoopste aanbieder van Online Examentraining en biedt slagingsgarantie op alle trainingen! Meer weten? Klik hier.

 • Hoe werkt Bijlescontact Online?

  Onze bijlesdocent en de leerling zitten beiden op een rustige locatie en communiceren via ons communicatiesysteem (via microfoon/webcam). De docent maakt aantekeningen op het interactieve whiteboard en de leerling slaat deze aantekeningen op, zodat het altijd mogelijk is om deze aantekeningen later nog eens te bestuderen. De docent kan oefenopgaven in het systeem uploaden die de leerling vervolgens meteen kan maken – net als tijdens een ‘gewone’ bijles!
  Achteraf is het mogelijk om de hele bijles terug te kijken/luisteren, zodat leerlingen altijd even kunnen naluisteren hoe de docent die ene ingewikkelde formule ook alweer oploste.

 • Wat kost het?

  Een Bijlescontact Online bijlescredit kost €22,00*. De lestijd wordt, net als onze reguliere bijlessen, achteraf gefactureerd. De lestijd wordt op hele minuten afgerond.
  Als een geplande les later dan 24 uur van tevoren wordt afgezegd, worden de kosten in rekening gebracht.

  Ook zo enthousiast en klaar om te beginnen? Inschrijven kan hier.