Diensten

Altijd een dienst die aansluit!

Bij Bijlescontact hebben we persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Soms zijn leerlingen niet op zoek naar intensieve begeleiding, maar hebben behoefte aan een meer algemene vorm van begeleiding. Bijles4You! sluit naadloos op deze situatie aan. Meer op zoek naar bijles wiskunde? Probeer onze Wiskundeschool! We bieden voor iedere soort hulpvraag een unieke vorm van begeleiding, zodat we onze klanten op hun wenken kunnen bedienen. Bij al onze vormen van begeleiding/bijles zorgen we voor een haarfijne match tussen leerling en bijlesdocent. Bovendien houden we ook graag intensief contact met ouders en vakdocenten. Op deze manier kunnen wij al onze docenten zo effectief mogelijk inzetten. Bij Bijlescontact is er voor ieder wat wils! Zelfs voor scholen.

 • Bijles

  Onze kwalitatieve en degelijke vorm van bijles. Intensieve één op één begeleiding, of in groepsverband. Alles is mogelijk en onze docenten staan klaar. Vandaag ingeschreven, morgen beginnen.

  — Lees meer

  Bijlescontact Leerling

 • Bijles4You!

  Een unieke vorm van inhoudelijke bijles voor de basisschool. Structureel werken aan rekenen en taal. Vanzelfsprekend onder begeleiding van een vakinhoudelijke docent.

  — Lees meer

  bijles4you

 • Wiskundeschool

  Op zoek naar bijles wiskunde? Probeer onze Wiskundeschool! We hebben onze persoonlijke begeleiding een extra wiskundig tintje gegeven. In kleine groepen wekelijks twee uur lang intensieve begeleiding.

  — Lees meer

  Bijlescontact Wiskundeschool

 • Voor scholen

  Werkzaam op school? Bij Bijlescontact verrichten we met plezier uiteenlopende werkzaamheden, als ze maar binnen uw school passen. Neem als voorbeeld het Helping Hand concept of de zomerschool.

  — Lees meer

  helpinghand

Bijlescontact, altijd een dienst die aansluit!

favicon trans