Bijles Hoorn

Bijles Hoorn

Heeft uw kind moeite met één of meerdere vakken en woont u in de buurt van de regio Hoorn? Bijlescontact biedt u een bijlesdocent op maat, om zo snel mogelijk weer betere resultaten te kunnen behalen. Onze docenten hebben ervaring met alle schoolvakken, van bètavakken zoals: wiskunde, natuurkunde, scheikunde en informatica tot aan alfavakken, zoals: Engels, Nederlands, aardrijkskunde en geschiedenis. Wij zorgen ervoor dat onze docenten universitair geschoold zijn en dagelijks met de stof bezig zijn. Hierdoor kunnen zij de stof zorgvuldig overbrengen aan uw kind. Klik op de onderstaande link om u vrijblijvend in te schrijven voor bijles in Hoorn.

Bijlesdocent op maat

Wij vinden het belangrijk dat er een “klik” is tussen de leerling en de bijlesdocent. Daarom zullen wij proberen om een perfecte match te vinden voor uw kind, door te kijken naar gemeenschappelijke hobby’s en andere interesses. De ervaring leert dat leerlingen zich op deze manier op hun gemak voelen tijdens de bijles, wat de effectiviteit ten goede doet. In bijna alle gevallen vinden wij in Hoorn direct de juiste match.


Persoonlijke touch

Om goed op de hoogte te blijven van de ontwikkeling van de leerling, zorgen wij bij Bijlescontact voor regelmatig contact met vakdocenten op school. Door middel van deze terugkoppeling kunnen wij goed toetsen hoe effectief onze bijlessen zijn. Ook koppelen wij de voortgang tijdig terug aan de ouders. Wij noemen dit: bijles met een persoonlijke touch.


Eigen leerplan

Wanneer een leerling regelmatig bijles bij ons neemt, zal onze bijlesdocent een persoonlijk leerplan opstellen. De zwakkere en sterkere punten van uw leerling worden in een gesprek besproken, zodat de bijlessen effectief kunnen worden ingepland. In het digitale: MijnBijlescontact-portaal zal deze planning beschikbaar zijn voor zowel de ouder als de leerling.


Tarieven voor bijles Hoorn

Wij bieden bijles in Hoorn voor de meest aantrekkelijke tarieven. Het is namelijk al mogelijk om (online) bijlessen te volgen vanaf 22 euro per uur. Tevens zit u niet vast aan maandelijkse abonnementskosten, waardoor u verplicht bent een aantal uren af te nemen. Onze lessen kunnen flexibel worden ingepland, zodat wij altijd maatwerk kunnen leveren. Lees op de volgende link meer over onze tarieven.


Bijles Hoorn en omstreken

Niet alleen kan er bijles in Hoorn worden gevolgd, maar in veel meer regio’s in Noord-Holland, zoals: Beemster, Alkmaar, Zaandam, Purmerend en Amsterdam. U kunt in al deze regio’s kiezen voor bijles aan huis, bijles in de bibliotheek, bijles op kantoor of op school. Zijn wij niet actief in uw regio? Neem dan telefonisch contact met ons op, of neem online bijlessen!

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bel +31850020558, mail info@bijlescontact.nl

of schrijf  u geheel vrijblijvend in.