Wiskundeschool

Wiskunde begrijpen start hier!

Bijlescontact Wiskundeschool

Is wiskunde keer op keer een probleem? Geen vertrouwen in je aanstaande toets? Loop je achter bij wiskunde en heb je geen idee hoe je weer op niveau komt? Bijlescontact verzorgt de Wiskundeschool in Purmerend (op onze locatie aan de Waterlandlaan 81).
Onze ervaren bijlesdocenten staan klaar om je intensief te begeleiden bij wiskunde en rekenen!

De Bijlescontact Wiskundeschool-sessies vinden dagelijks plaats: op zaterdag tussen 09:00-11:00 en 11:00-13:00, op zondag tussen 11:00-13:00 en doordeweeks tussen 19:00 en 21:00. In twee uur tijd kun je op deze manier wekelijks intensief aan de slag met rekenen of wiskunde. Je wordt ingedeeld in kleine groepen bij de bijlesdocent die jou het best kan helpen. Zo garanderen we ruime persoonlijke aandacht voor elke leerling en een rustige omgeving om geconcentreerd je huiswerk te maken.

We helpen bij inhoudelijke vragen over toetsstof, huiswerk of je rekenmachine, maar ondersteunen je ook bij belangrijke studievaardigheden als plannen en concentreren.

Tijdens de Wiskundeschool zelf krijg je al veel persoonlijke en inhoudelijke ondersteuning. Wanneer blijkt dat je nog méér hulp nodig hebt dan kun je, eveneens op onze locatie, gemakkelijk privé-bijles krijgen (ook voor andere vakken!). Dat kan gedurende de tijd dat je er toch al bent, maar ook aansluitend of op een andere middag.

  • Hoe meld ik me aan voor de Wiskundeschool?

    Het werkt heel eenvoudig: je schrijft je in voor de Wiskundeschool-sessie van je keuze. Tijdens deze sessie start je Wiskundeschool-abonnement. Je wordt ontvangen en hebt een kennismakingsgesprek met de coördinator van de Wiskundeschool. Vervolgens gaan we direct met je aan de slag! Aan het eind van de sessie maak je samen met de begeleidende docent een planning voor de komende week (of weken). We garanderen voldoende persoonlijke aandacht en inhoudelijke ondersteuning. De week erop gaan we weer verder! Indien je in de tussentijd nog met vragen zit kun je altijd via mail bij je begeleidende docent van de Wiskundeschool terecht.

    Ga naar www.bijlescontact.nl/wiskundeschool om je in te schrijven of kom een keer vrijblijvend langs tijdens onze Wiskundeschool. Bel van tevoren even om te laten weten dat je van plan bent om te komen kijken.

  • Wat kost het?

    De kosten voor deze intensieve vorm van (huiswerk)begeleiding en bijles voor wiskunde en rekenen bedragen €22,00 per sessie. De sessies worden maandelijks vooraf gefactureerd.

Aanvullende voorwaarden

Naast onze ‘gewone’ algemene voorwaarden, zijn voor de Wiskundeschool activiteiten een tweetal aanvullende voorwaarden van toepassing.

  • Abonnementen worden maandelijks vooraf gefactureerd. Als u halverwege de maand aansluit, dan wordt hierop vanzelfsprekend gecorrigeerd.
  • Opzeggen kan alleen per einde van een kalendermaand (+ opzegtermijn van één kalendermaand) en dient schriftelijk/per mail te geschieden. Voorbeeld: bij opzeggen op 3 maart stopt het abonnement per 30 april.

Wekelijkse bijles wiskunde in Purmerend, Amsterdam en Alkmaar. Bijlescontact Wiskundeschool: Wiskunde begrijpen start hier!

Wiskunde school Purmerend

Wiskundeschool in Purmerend

.

Meer informatie over de Wiskundeschool? Neem contact op met 085 – 0020 558 of wiskundeschool@bijlescontact.nl. U kunt ook hieronder een intakegesprek aanvragen.