Bijles Duits

Bijles Duits

Heeft uw kind moeite met de Duitse grammatica, of juist met het lezen van lange Duitse teksten? Kan uw zoon of dochter wel wat hulp gebruiken bij het voorbereiden van zijn of haar mondeling? Bijlesdocenten van Bijlescontact hebben veel ervaring met al de vaardigheden die nodig zijn om een goed resultaat te halen voor het vak Duits.

Wanneer u zich heeft ingeschreven voor bijles van Bijlescontact, nemen wij direct contact met u op. Nadat wij een intakegesprek hebben gehad (telefonisch of op kantoor), zullen wij zo snel mogelijk een docent zoeken die volledig bij uw kind past (in 96% van de gevallen is er sprake van een match!). Onze bijles Duits is beschikbaar in verschillende regio’s, zoals: Purmerend, Amsterdam, Zaandam, Alkmaar en Beemster. Bekijk de volgende link voor de vele voordelen van Bijlescontact, of schrijf u vrijblijvend in voor onze bijlessen!

Bijlescontact biedt verschillende mogelijkheden wat betreft de locatie van de bijlessen. Het is mogelijk om thuis, op school, op kantoor of online bijles te volgen! Daarnaast kan er bijles worden gevolgd in groepsverband met klasgenoten die moeite hebben met dezelfde problemen als uw kind. Zo kunt u tot wel €16,50 per uur besparen! Klik op de volgende link voor meer informatie over onze tarieven.Bijlescontact Leerling

Duits op verschillende locaties

Op een zeer korte termijn kunnen wij al een bijlesdocent voor Duits toewijzen binnen uw gewenste regio. Zo bieden wij bijles Duits in de regio: Purmerend, Amsterdam, Zaandam en Beemster. De bijlessen kunnen plaatsvinden bij u thuis, op kantoor, op school of zelfs online!

Vandaag aangevraagd, gemiddeld binnen 24 uur geregeld!