Bijles economie

Bijles economie

Heeft uw kind moeite met het onderscheiden van een diepte-investering en een breedte-investering? Of heeft het moeite met het rekenen met indexcijfers? Dan is bijles via Bijlescontact wellicht dé oplossing! Schrijf u nu vrijblijvend in voor onze bijlessen!

Na inschrijving koppelen wij uw kind zo snel mogelijk aan een docent die op hem of haar de economische stof zo goed mogelijk kan overbrengen. Onze bijlesdocenten zullen proberen te achterhalen waar de struikelblokken zitten van uw zoon of dochter. Op deze manier kan er een passende leerstrategie worden opgesteld, om een zo effectief mogelijke bijles te kunnen geven.


Bijlescontact Leerling

Tarieven

Bijlescontact biedt bijles tegen zeer scherpe tarieven. Ook kunt u bij ons kiezen uit verschillende locaties met verschillende tarieven. Bij ons zit u nooit vast aan maandelijkse abonnementskosten of een minimaal af te nemen aantal uren. Voor meer informatie over onze tarieven kunt u kijken op de voorgaande link.


Economie bijles op verschillende locaties

Wij kunnen al op een zeer korte termijn een bijlesdocent op maat vinden in de door uw gekozen regio. Zo bieden wij bijles economie in de regio: Purmerend, Amsterdam, Zaandam, Alkmaar en Beemster. De bijlessen kunnen plaatsvinden bij u thuis, op kantoor, op school of zelfs online!

Vandaag aangevraagd, gemiddelde binnen 24 uur geregeld!