Bijles Engels

Bijles Engels

Verwart uw kind telkens de verschillende Engelse werkwoordstijden? Moeten er in de komende periode voldoendes worden gehaald? Bijlescontact biedt kwalitatieve bijlessen met enthousiaste bijlesdocenten, die vaak dagelijks met de Engelse taal bezig zijn. Bijles Engels volgen via Bijlescontact in veel gevallen de oplossing waar u naar zoekt!

Bijlescontact vindt al snel een bijlesdocent Engels die perfect past bij uw zoon of dochter. Wij stellen direct een passende leerstrategie op om les te kunnen geven op een manier die bij de leerling past. Dit kunnen we doen door voor al onze klanten een persoonlijke telefonische intake te doen. Bijles Engels is beschikbaar in verschillende regio’s, zoals: Purmerend, Amsterdam, Zaandam, Alkmaar, en Beemster. Bekijk de volgende link voor de vele voordelen van Bijlescontact, of schrijf u vrijblijvend in voor onze bijlessen!

Zodra u zich heeft ingeschreven voor onze bijles Engels, proberen wij zo snel mogelijk een passende bijlesdocent te vinden. Onze bijlessen kunnen worden gegeven op verschillende locaties, zoals aan thuis, op school, op kantoor of via het internet! Bijles is zowel individueel mogelijk als in groepsverband. Mochten klasgenoten dezelfde Engels onderwerpen lastig vinden, dan kunnen leerlingen zich samen aanmelden voor groepslessen, zodat u tot €16,50 per uur kunt besparen. Klik op de volgende link voor meer informatie over onze tarieven.


Bijlescontact Leerling

Engels bijles op verschillende locaties

Wij kunnen al op een zeer korte termijn een bijlesdocent op maat vinden in de door uw gekozen regio. Zo bieden wij bijles economie in de regio: Purmerend, Amsterdam, Zaandam, Alkmaar en Beemster. De bijlessen kunnen plaatsvinden bij u thuis, op kantoor, op school of zelfs online!

Vandaag aangevraagd, gemiddelde binnen 24 uur geregeld!