Bijles Frans

Bijles Frans

Loopt uw kind vast bij het voorbereiden van een goed mondeling voor Frans? Vindt uw kind de Franse grammatica vreselijk lastig? Bijlescontact biedt kwalitatieve bijles Frans met enthousiaste docenten, die dagelijks bezig zijn met de Franse taal. Zoekt u naar betere resultaten op het volgende rapport? Onze bijlessen Frans zouden wel eens de oplossing kunnen zijn!

Wanneer u zich heeft ingeschreven voor onze bijles Frans, nemen wij altijd dezelfde dag telefonisch contact met u op. Na dit gesprek zullen wij zo spoedig mogelijk een bijlesdocent op maat zoeken. Naast het volgen van individuele bijles is het ook mogelijk om bijles met klasgenoten te volgen. U kunt dan tot wel €16,50 per uur besparen. Bijlessen kunnen thuis plaatsvinden, maar bijvoorbeeld ook op school of in de bibliotheek.Bijlescontact Leerling

Frans bijles op verschillende locaties

Binnen een zeer korte periode kunnen wij al een bijlesdocent hebben gevonden die past bij uw kind. Wij bieden onder andere bijles Frans in de regio: Amsterdam, Beemster, Purmerend, Zaandam en Alkmaar. Vandaag aangevraagd, gemiddeld binnen 24 uur geregeld!