Bijles wiskunde

Bijles wiskunde (A/B/C/D)

Zijn algebra, kansrekening, integreren en de inhoud van een piramide begrippen waarover u uw zoon of dochter dagelijks hoort klagen? Kunt u zelf niet helpen en moeten er voldoendes gescoord worden? Bijles wiskunde volgen via Bijlescontact is in bijna alle gevallen de oplossing waar u naar zoekt! Wij bieden een bijlesdocent op maat, zodat uw kind snel aan de slag kan om betere resultaten te behalen. Wij stellen direct een passende leerstrategie op om les te kunnen geven op een manier die bij de leerling past.

Bekijk de volgende link voor de vele voordelen van Bijlescontact, of schrijf u vrijblijvend in voor onze bijlessen!


Bijlescontact Leerling

Alle niveaus

Bijlescontact heeft bijlesdocenten met kennis en kunde op alle gebieden en alle niveaus van wiskunde. Zo bieden we bijles wiskunde A, bijles wiskunde B, bijles wiskunde C en bijles wiskunde D. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om bijles voor onderbouwleerlingen te volgen. De meeste leerlingen nemen bijles op individuele basis. Het is echter ook mogelijk om bijles te volgen in groepsverband met bijvoorbeeld klasgenoten. Zo bespaart u tot wel €16,50 per uur. Klik op de volgende link voor meer informatie over onze scherpe tarieven.


Wiskundeschool

Heeft uw kind behoefte aan intensieve begeleiding voor rekenen of wiskunde? Bijlescontact biedt een uniek concept: de Wiskundeschool. In dagelijkse Wiskundeschool-sessies (in het weekend van 09:00-11:00 en 11:00-13:00 en doordeweeks van 19:00-21:00) kan uw zoon of dochter onder begeleiding van één van onze uitstekende docenten aan de slag met de stof. De klassen worden opgedeeld in kleine groepjes, zodat er ruimschoots aandacht is voor elke leerling.

Over de Wiskundeschool


Wiskunde op verschillende locaties

Op een zeer korte termijn kunnen wij al een bijlesdocent toewijzen binnen uw gewenste regio. Zo bieden wij bijlessen wiskunde in de regio: Purmerend, Amsterdam, Zaandam, Alkmaar en Beemster. De bijlessen kunnen plaatsvinden bij u thuis, op kantoor, op school of zelfs online!