Bijles Economie in Amsterdam

Bijles Economie in Amsterdam

Kan uw zoon of dochter wel wat hulp gebruiken bij economie, dan kunt u altijd contact opnemen met Bijlescontact. Heeft uw kind problemen met de berekeningen binnen het vak economie, of juist met het leggen van verbanden tussen begrippen? Woont u in de regio Amsterdam? Dan helpt Bijlescontact graag met het bijspijkeren van de economische vaardigheden van uw kind.

Bijlescontact verzorgt al een aantal jaar kwalitatieve economie bijles in Amsterdam. Onze bijles economie kan op verschillende locaties worden gevolgd, geheel naar de wens van uw kind. Lessen kunnen bijvoorbeeld thuis plaatsvinden of in een bibliotheek in de buurt. In de meeste gevallen is er in overleg met de bibliotheek een ruimte gereserveerd. Wilt u meer lezen over de voordelen van Bijlescontact? Kijk dan op deze link of neem contact met ons op.

Nadat u zich heeft ingeschreven voor economie bijles van Bijlescontact, zullen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met u opnemen. Wij zullen dan een intakegesprek met u plannen, waarin wij de sterke en zwakkere kanten van uw kind binnen het vak economie zullen bespreken. Zo kunnen wij een unieke leerstrategie opstellen om zo een garantie te geven op de effectiviteit van onze bijlessenBijlescontact Leerling

Economie op verschillende locaties

Naast economie bijles in Amsterdam biedt Bijlescontact ook de mogelijkheid in andere regio’s bijles economie te volgen. Zo kunt u terecht in de regio: Beemster, Alkmaar, Purmerend en Zaandam. De bijlessen kunnen plaatsvinden bij u thuis, in de bibliotheek, op school en zelfs online!