Bijles Bedrijfseconomie

Bijles Bedrijfseconomie

Vindt uw kind management en organisatie (tegenwoordig bedrijfseconomie) ook zo’n moeilijk vak? Heeft uw zoon of dochter moeite met onderdelen van het boekhouden of juist meer met het doen van rekenopgaves? Bijlescontact kan dit soort problemen oplossen! Bekijk de volgende link voor de vele voordelen van Bijlescontact, of schrijf u vrijblijvend in voor onze bijlessen!

Een aantal dagen nadat u zich heeft ingeschreven voor bijles M&O van Bijlescontact, stellen wij u al voor aan één van onze ervaren bijlesdocenten, die alle stof tot in detail kan uitleggen. Bijlessen kunnen zowel thuis als in de bibliotheek worden gegeven. De keuze is aan u en uw kind, zodat uw kind zich altijd op zijn gemak voelt tijdens de bijles en de focus kan leggen op het goed leren van de stof. In 96% van de gevallen hebben onze bijlesdocent en de leerling een match! We scoren op het gebied van effectiviteit dan ook ontzettend hoog!


Bijlescontact Leerling

M&O bijles op verschillende locaties

Wij kunnen al op een zeer korte termijn een bijlesdocent op maat vinden in de door uw gekozen regio. Zo bieden wij bijles M&O in de regio: Purmerend, Amsterdam, Zaandam, Alkmaar en Beemster. De bijlessen kunnen plaatsvinden bij u thuis, op kantoor, op school of zelfs online!

Vandaag aangevraagd, gemiddelde binnen 24 uur geregeld!

Inschrijven