Bijles management en organisatie Zaandam

Bijles management en organisatie in Zaandam

Hoort u uw zoon/dochter vaak klagen over hoe moeilijk boekhouden is binnen het vak management en organisatie? Heeft uw kind problemen met rekenopgaves van M&O? Kunt u zelf ook niet helpen? Als u in de regio van Zaandam woont, dan is Bijlescontact misschien wel dé juiste oplossing voor uw kind. Wanneer er snel betere cijfers nodig op het rapport nodig zijn, bent u bij Bijlescontact aan het juiste adres.

Bijles M&O wordt al door veel leerlingen als ontzettend effectief ervaren, wat ook te zien valt aan de resultaten die zij behalen. De studenten die bijles geven studeren vaak zelf bedrijfskunde (met specialisatie op accountancy), waardoor zij regelmatig in aanraking komen met de stof die van belang is bij het vak M&O. Zij weten dus precies wat er over het algemeen lastig gevonden wordt!

Bijlessen vinden naast gewoon aan huis, ook regelmatig plaats in de bibliotheek in de buurt. In de meeste gevallen hebben we in overleg met de bibliotheek een specifieke ruimte, of kan deze worden gereserveerd. Voor meer informatie over onze voordelen, kunt u kijken op de voorgaande link. Is uw interesse gewekt voor bijles M&O van Bijlescontact, schrijf u dan nu vrijblijvend in !Bijlescontact Leerling

M&O bijles op verschillende locaties

Naast management en organisatie bijles in Zaandam biedt Bijlescontact ook de mogelijkheid in andere regio’s bijles M&O te volgen. Zo kunt u terecht in de regio: Amsterdam, Alkmaar, Purmerend en Beemster. De bijlessen kunnen plaatsvinden bij u thuis, in de bibliotheek, op school en zelfs online!

Inschrijven voor onze bijles M&O kan via de onderstaande knop.

Inschrijven