eSports Training Facility School

Gamen en leren voor iedereen!

Steeds maar weer te weinig tijd voor dat huiswerk? Kom je er maar niet uit met die sommen? Nooit eens relaxed kunnen gamen? Bijlescontact verzorgt inhoudelijke begeleiding als aanvulling op de eSports Training Facility. Op locatie de Meent in Alkmaar kun je terecht bij onze ervaren bijlesdocenten voor al je vragen en aansluitend je vermaken in de game ruimte.

De begeleiding vindt iedere dag plaats tussen 15:00-16:30 en 19:00-20:30. Binnen deze tijd kun je aan de slag met het huiswerk onder begeleiding van onze bijlesdocenten. Er zullen kleine groepen zijn zodat iedere docent genoeg tijd en aandacht kan besteden aan alle vragen die je hebt.

Tijdens deze sessies krijg je al veel persoonlijke en inhoudelijke bijles en wanneer blijkt dat je nog méér hulp nodig hebt dan kun je, eveneens op onze locatie (of aan huis), gemakkelijk privé-bijles krijgen. Dat kan gedurende de tijd dat je er toch al bent of eventueel aansluitend of op een andere (mid)dag.

  • Hoe meld ik me aan voor de eSports Training Facility School?

    Het werkt heel eenvoudig: je schrijft je in door te de hoeveelheid strippen te selecteren die je af wilt nemen. Daarna kan je aangeven op welk moment je graag langs wilt komen. Aan de hand hiervan zorgen wij dat er voldoende persoonlijke aandacht en inhoudelijke bijles gegeven kan worden. Bij iedere sessie lever je een strip in en kunnen de overgebleven strippen gebruikt worden voor de volgende keer.

  • Wat kost het?

    De kosten voor deze vorm van inhoudelijke (huiswerk)begeleiding bedragen €15,00 per strip. De strippenkaart wordt eenmalig voor het volle bedrag in rekening gebracht.

Gamen en toch voldoendes op school? Het begint bij de eSports Training Facility School van Bijlescontact, op de locatie van Alkmaar Sport (sportcomplex de Meent).

Opening eSports Training Facility

Wesley en Bart van Bijlescontact voor de eSports Training Facility

Schrijf je nu in voor de eSport Training Facility School

 

Verificatie